La Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb el Curs Internacional de Música de Cervera-Càtedra Emili Pujol

El curs, que enguany arriba a la seva 38a edició, es realitzarà del 22 al 29 de juliol i espera comptar amb prop de 300 alumnes que treballaran sota les ordres d’una trentena de professionals altament qualificats

L’antiga Universitat de Cervera, l’Auditori Municipal, el Conservatori i les aules del CEIP Jaume Balmes seran els escenaris de l’activitat


La Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb el Curs Internacional de Música de Cervera-Càtedra Emili Pujol, una activitat que des de fa 38 anys organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera.
Enguany, el curs es realitzarà del 22 al 29 de juliol en els espais de l’antiga Universitat de Cervera, l’Auditori Municipal i el Conservatori Professional de Música de la capital de la Segarra, així com a les aules del CEIP Jaume Balmes, i s’espera que, com és habitual, generi una gran activitat cultural i social.

Es tracta d’un dels pocs cursos que ofereixen tota la plantilla simfònica, a més de guitarra, piano i música de cambra. A més de les classes individuals d’instrument dirigides per cada professor, també hi ha activitats col·lectives, grups de música de cambra, sessions extraordinàries de tècnica de l’instrument i orquestra. Es formen dos orquestres simfòniques de dos nivells diferenciats per incloure el màxim nombre d’alumnes i treballar un repertori adequat al seu nivell.

L’objectiu del curs es facilitar el mestratge d’excel·lents professors de reconegut prestigi i de trajectòria internacional –en aquesta ocasió més d’una trentena– que estaran al servei d’estudiants de Grau Professional, Grau Superior i Post-graduats.

Pel que fa al nombres d’inscrits, la previsió de cara a aquesta 38a edició és mantenir i fins i tot superar els 272 alumnes de l’any passat. Cal recordar que els alumnes provenen majoritàriament de Catalunya, tot i que n’hi ha de tot l’Estat espanyol i també de països com ara Alemanya, Dinamarca, França, Xina, Japó i Itàlia.

A més del curs, i com a complement, es realitzarà la 15a Fira de Lutiers, que aplega artesans, lutiers i arqueters, així com la mostra d’Editors de Música per part de les principals editorials del país.
Lleida, 16 de febrer de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat