La Diputació de Lleida col·laborarà en l’elaboració d’un cens de polígons de tot Catalunya

Signatura_conveni_poligons_001_WEB

Fotografia de Diputació de Barcelona. Fotògraf Òscar Giralt

Signatura_conveni_poligons_001_SLI

Fotografia de Diputació de Barcelona. Fotògraf Òscar Giralt

La vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, assisteix a l’acte de presentació del conveni de les 4 diputacions i la Generalitat

Aquesta eina servirà de base per definir actuacions que millorin la competitivitat dels mateixos polígons i de les empreses que hi estan instal·lades 

La vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, ha assistit aquest dilluns a l’acte de presentació del conveni de col·laboració perquè les quatre diputacions catalanes i la Generalitat de Catalunya es comprometin a elaborar un cens de polígons d’activitat econòmica.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha presidit aquest acte, al qual també han assistit la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que han signat el conveni.

Aquesta eina servirà de base per definir actuacions que millorin la competitivitat dels mateixos polígons industrials i de les empreses que hi estan instal·lades. També serà un instrument clau per facilitar l’atracció d’inversions.

En aquest sentit, la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha explicat que “en una economia global l’intercanvi d’informació i coneixement és el pas previ per poder millorar la competitivitat i al mateix evitar duplicitats”.

L’aplicació compta inicialment amb 1.930 polígons industrials de més de 0,5 hectàrees amb una superfície total de més de 36.000 hectàrees. Aquestes són dades de l’any 2010 quan es va desenvolupar el SIPAE, sistema d’informació de polígons d’activitat econòmica. Aquesta actuació va en línia també del que marca el Pacte Nacional per la Indústria, que es presentarà properament.

Barcelona, 3 de juliol de 2017

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat