La Diputació de Lleida col·laborarà amb la campanya ‘Posat la Gorra!’ de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics

ORIjoan_rene_visita_afanoc_001_editora_2_6145_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimecres la delegada de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), Maite Montañés.

En el transcurs de la reunió, el president ha manifestat la voluntat de la institució de col·laborar amb la campanya de sensibilització ‘Posa’t la gorra!’ que organitzarà l’entitat el pròxim 15 de febrer a la Seu Vella de Lleida.

Els diners recollits amb la venda de les gorres aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer donant suport psicosocial i mantenint la Casa dels Xuklis, la casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

AFANOC és una associació formada per pares, mares, amics i familiars de nens amb càncer que té com a objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns i dificultats que envolten aquesta malaltia.

Lleida, 6 de novembre de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat