La Diputació de Lleida col·labora en la rehabilitació de la carretera que uneix els municipis de Cervià de les Garrigues i la Pobla de Cérvoles

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida, a través dels Serveis Tècnics de la corporació, col·laborarà en la rehabilitació de la carretera municipal que uneix les poblacions de Cervià de les Garrigues i la Pobla de Cérvoles (Garrigues).

A petició del Consell Comarcal de les Garrigues, els Serveis Tècnics de Vies i Obres de la Diputació de Lleida han fet l’assistència tècnica i la redacció d’un projecte reduït de la millora de la carretera municipal que va des de la LP-7032 –situada al terme de Cervià de les Garrigues- fins a la LP-7013 –al terme municipal de la Pobla de Cérvoles.

El projecte d’execució d’aquestes obres de rehabilitació ascendeix a 59.561,50 euros. A més de l’assistència tècnica i de la redacció del projecte, la corporació s’encarregarà de la direcció i control de les obres.

L’ajut ha estat sol·licitat pel Consell Comarcal de les Garrigues a petició dels consistoris de Cervià de les Garrigues i de la Pobla de Cérvoles.

Lleida, 25 de setembre del 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat