La Diputació de Lleida col·labora en la primera Guia turística del Pallars Sobirà per a infants

ORIpresentacio_guia_turistica_del_pallars_sobira_per_a_infants_002_editora_2_5467_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la primera Guia turística del Pallars Sobirà per a infants ‘El Petit Investigador’. L’acte ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Gerard Sabarich; de l’autor de la guia, Joan Ordi, i de l’editora, Marina Iglesias.

La nova guia, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, fa un recorregut per la història, les tradicions, les festes, els pobles, les muntanyes, la natura, la flora, els animals i el vocabulari de la comarca del Pallars Sobirà amb l’objectiu que els més petits puguin descobrir la comarca de la manera més fàcil i divertida.

El diputat i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, ha indicat que es tracta d’una guia que pretén donar a conèixer la comarca del Pallars Sobirà als nens i també als seus pares d’una forma divertida i original.

El protagonista és el Petit Investigador, un nen que apareix a totes les pàgines, amagat, mirant darrera un arbre, escoltant el silenci, baixant pel riu o pujant una muntanya.

La guia explica i planteja una sèrie de preguntes obertes perquè el nen hagi de trobar la resposta i pregunti o investigui. Un llibre que els ensenya a mirar l’entorn, a aprendre i a descobrir la comarca del Pallars Sobirà.

En total, s’han editat 1.500 exemplars d’aquesta guia, que es distribuirà a llibreries, museus, establiments hotelers i turístics de tot Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer el territori.

La guia turística per a la promoció de la comarca del Pallars Sobirà està escrita per Joan Ordi, il·lustrada per Zulema Galeano i editada per Escucurucuc Edicions i compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, IDAPA i diferents ajuntaments del Pallars Sobirà.

Lleida, 9 d’agost de 2012

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat