La Diputació de Lleida celebra el darrer Ple del mandat 2019-2023 amb el comiat de setze diputades i diputats

Ple_tancament_mandat_02

Ple_tancament_mandat_05

Ple_tancament_mandat_01

El president en funcions, Joan Talarn, ha agraït que durant aquests quatre anys s’hagi pogut debatre en profunditat sobre les necessitats del món local lleidatà

La Diputació de Lleida ha celebrat aquest dijous el darrer Ple del mandat 2019-2023 amb l’adeu de quinze diputades i diputats que no repetiran.

La sessió plenària només tenia un únic punt de l’ordre del dia, el de l’aprovació de l’acte del darrer ple ordinari celebrat el passat mes de juny. Aquesta formalitat ha donat pas a les intervencions de totes aquelles diputades i diputats que han volgut intervenir en la seva última participació al ple de la corporació i que no repeteixen de cara al mandat 2023-2027.

Abans, però, Joan Talarn ha volgut destacar que “en temps en què la política ha perdut part de les formes i el fons per transformar missatges polítics complexos en simples frases fetes amb els 280 caràcters que entren en un tuit, és d’agrair poder debatre en profunditat sobre les necessitats del món local lleidatà. I crec que, vist en perspectiva de tot el mandat, ho hem pogut fer dins d’una més que respectable dignitat”.

Per acabar, ha remarcat que “a aquells i aquelles que avui deixen aquesta responsabilitat, retinguin sempre en la seva memòria que hem treballat per al municipalisme i que la política local és la base de tota política nacional. A aquelles i aquells que continuarem en un nou mandat a partir de la setmana vinent, sapigueu que tenim molta feina per endavant i que la farem amb el mateix ànim de servei al món local que hem demostrat aquests últims quatre anys”.

Per al proper mandat —que celebrarà el ple de constitució el proper 11 de juliol— no hi seran presents Jordi Latorre, Jordi Llanes, Francesc Sabanés, Eloi Bergós, Paco Cerdà i Antoni Navinés, de Junts per Catalunya; Jaume Rutllant, Carles Gibert, Helena Martínez, Mercè Carulla, Albert Bajona i Ferran Accensi, d’ERC; Fèlix Larrosa, del PSC; Amador Marqués, d’Unitat d’Aran; Elena Ferre, d’En Comú Podem, i Maria Burrel, de Ciutadans, no repeteixen.

 

Lleida, 6 de juliol de 2023

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat