La Diputació de Lleida aporta 4.000 € a l’Associació de la Festa de Moros i Cristians

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

 Aquesta subvenció servirà per sufragar les despeses d’adequació i manteniment de la nova seu social de l’Associació, inaugurada avui

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha participat avui al vespre a l’acte d’inauguració oficial de la nova seu social de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, ubicada al carrer de la Panera, número 1.
Aquesta subvenció anual de 4.000 euros −per sufragar les despeses d’adequació i manteniment de la nova seu social− s’afegeix a les altres subvencions periòdiques atorgades per l’ens provincial a l’Associació, tant per a la celebració de la festa com per a l’edició de la seva revista anual.
L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde Lleida, Àngel Ros; del director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Josep Borrell, i de la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians de Lleida, Teresa Mayoral, entre altres representants institucionals.
La inauguració –que ha donat el tret de sortida al programa del cap de setmana fester– s’ha amenitzat amb l’actuació de la coral de l’Orfeó Lleidatà, de Quartana i d’Ilerband, que s’ha encarregat de concloure l’acte amb la interpretació de l’himne “Ximo”.

Lleida, 16 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat