Al costat dels pilots de supermotard lleidatans

Presentació Supermotard

El Suzuki Grau Racing participarà al Campionat Iberoamericà a Colòmbia els dies 1 i 2 de novembre, just després de la celebració de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Supermotard a Alcarràs

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de dues proves de supermotard que comptaran amb presència lleidatana. Es tracta de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Supermotard, que se celebrarà el 25 i 26 d’octubre al Circuit d’Alcarràs, i del Campionat Iberoamericà, que tindrà lloc a Colòmbia els dies 1 i 2 de novembre.

La presentació ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; l’organitzador del Campionat d’Espanya de Supermotard i Team Manager Suzuki Grau Racing, Àngel Grau, i del regidor Joan Gómez.

Els pilots del Suzuki Grau Racing, Àngel Grau, David Giménez, Joan Lladós i Zoe Parra, participaran al Campionat Iberoamericà de Supermotard, que se celebrarà a Colòmbia els dies 1 i 2 de novembre de 2014. El pilot Àngel Grau confia en obtenir uns bons resultats.

L’equip lleidatà també va ser l’any passat el primer i únic equip en participar al Campionat d’Estats Units d’aquesta especialitat i té una llarga trajectòria en la disputa de competicions internacionals, a més de ser el conjunt amb més títols d’Espanya i Catalunya.

El regidor Joan Gómez ha destacat la importància de tenir presència lleidatana en aquesta prova internacional en la que hi participaran fins a una trentena de pilots de Mèxic, Xile, Equador, Guatemala, Argentina, Colòmbia i Espanya.

Els pilots de l’equip Suzuki Grau Racing competiran a la prova internacional just després de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Supermotard, que se celebrarà el 25 i 26 d’octubre al Circuit d’Alcarràs.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha explicat que aquesta cursa, en la que hi participaran més de mig centenar de pilots, serà la que definirà tots els títols en les diferents categories.

Les categories seran SM Open, Promeses, Master 35, Minimotard 150 4T, 85 i 65 cc, més dues de Pit Bike.

Lleida, 24 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat