La Diputació de Lleida, al costat dels municipis que reivindiquen la construcció de les rotondes de la N-240 per reduir l’elevada sinistralitat

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, mantindrà en breu una trobada amb els alcaldes afectats, que li traslladaran els seus plantejaments davant el problema de la carretera N-240 al seu pas per Juneda

La Diputació de Lleida dóna el seu suport als alcaldes de Juneda, Torregrossa i les Borges Blanques que reivindiquen la construcció de les rotondes de la N-240 davant l’elevada sinistralitat registrada en aquesta via.

Així ho ha assegurat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, que en breu mantindrà una trobada amb els alcaldes afectats perquè li traslladin els seus plantejaments davant el problema de la carretera N-240 al seu pas pel terme municipal de Juneda.

Els consistoris reclamen al Ministeri de Foment la construcció d’aquestes quatre rotondes des de fa anys davant l’elevat nombre d’accidents mortals registrats. El darrer es va produir aquest dimarts, quan un veí d’Aitona va perdre la vida en un xoc frontal a la N-240 al seu pas pel terme municipal de Juneda.

Lleida, 8 d’agost de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat