La Diputació de Lleida, al costat de Marc Márquez a Xest

ORIfoto_marc_marquez_joan_rene_i_ara_lleida_editora_2_6150_0_1

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, serà a aquest diumenge al Circuit de Xest acompanyat per l’alcalde de Cervera, Ramon Royes, per seguir la cursa on el pilot de Cervera i “ambaixador” de la marca “Ara Lleida” pot fer-se amb el títol de MotoGP i convertir-se en el pilot més jove de la història en guanyar aquest Mundial.

La Diputació de Lleida ha donat suport al pilot cerverí des de l’any 2005, quan només tenia 12 anys i s’acabava de proclamar campió de Catalunya de Velocitat en 125cc.

La corporació va apostar pel jove pilot, que ja mostrava grans possibilitats de futur en el motociclisme, igual que el seu germà Àlex Márquez, que també esponsoritza la Diputació de Lleida a través de la marca “Ara Lleida”, creada per la institució per tal de promocionar l’oferta turística de les comarques lleidatanes.

Les accions de suport s’han fet de diferents formes, com l’edició del llibre titulat “Una mirada al màgic 2010”, que recull l’any històric viscut pel motociclisme català i lleidatà amb l’assoliment per part de Marc Màrquez del títol del campionat del Món de 125 centímetres cúbics. El llibre, escrit per Pérez de Rozas, destaca la joventut del pilot cerverí i la seva trajectòria esportiva des de ben petit i els èxits que el van acabar elevant a convertir-se en el millor pilot de la categoria l’any 2010.

Des de la Diputació de Lleida sempre s’han destacat els valors d’esforç, treball, sacrifici i il·lusió que caracteritzen el pilot cerverí, així com la seva humilitat.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat