La Diputació de Lleida acull una jornada sobre l’execució i manteniment de les infraestructures territorials i urbanes en el context econòmic actual

ORInp_jornada_tecnica_sobre_infraestructures_t_villas_001_editora_2_6330_0_1

ORInp_jornada_tecnica_sobre_infraestructures_t_villas_002_editora_2_6330_1

L’anàlisi actual de les infraestructures territorials i urbanes des del punt de vista de la seva planificació, viabilitat, construcció i manteniment és el tema central de debat de la jornada tècnica que ha acollit aquest dimarts la Diputació de Lleida.

La jornada va adreçada a tots aquells professionals vinculats al sector de les infraestructures tant territorials com urbanes, professionals d’empreses consultores, enginyeries, constructores o tècnics i gestors de l’Administració local.

En el marc de la jornada també s’ha presentat el nou llibre Infraestructures territorials i urbanes, dels enginyers de camins Eduard Alabern Valentí i Carles Guilemany Casadamon.

El diputat Antoni Villas ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i presentar la jornada, que ha reunit mig centenar d’assistents a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

En la primera part de la jornada els autors del llibre han exposat els principis i idees en que es basa la nova publicació. Posteriorment, s’ha parlat de la seqüència ordenada de les activitats i els cicles de control de les obres puntuals i de les grans infraestructures del territori.

La segona part de la jornada ha analitzat l’evolució que ha experimentat el procés urbanístic en els darrers 30 anys. També s’exposarà l’actualització i adaptació a l’actual context socioeconòmic dels treballs sobre la viabilitat de les actuacions urbanístiques.

La cloenda de la jornada serà a càrrec del president de la cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.

Lleida, 6 de maig de 2014

Per a més informació:
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat