La Diputació de Lleida acull la presentació i objectius de l’equip Suzuki Grau Racing, que s’estrenarà al campionat americà de Supermotard

ORIpresentacio_suzuki_grau_racing_003_editora_2_5746_0_1

ORIpresentacio_suzuki_grau_racing_004_editora_2_5746_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació i objectius esportius de l’equip Suzuki Grau Racing, que aquest any 2013 participarà en diferents campionats, entre els quals destaca l’USA ProSupermoto, el campionat americà de Supermotard.

El Suzuki Grau Racing serà el primer equip espanyol en participar en l’USA ProSupermoto, un campionat que se celebrarà del 17 al 19 de maig de 2013 a la localitat californiana de Palm Spring.

L’equip, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, ha presentat aquest dimecres els seus objectius per la temporada 2013. L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; el representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Quim Perisé, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i el pilot de l’equip del Suzuki Grau Racing, Àngel Grau.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha destacat la gran oportunitat que suposa per l’equip i per les comarques lleidatanes el fet de participar en un campionat d’aquesta magnitud, ja que es donarà a conèixer la demarcació de Lleida i la marca Ara Lleida a nivell internacional.

Per la seva part, el pilot de l’equip del Suzuki Grau Racing, Àngel Grau, ha indicat que serà un “orgull” portar el nom de Lleida als Estats Units i ha recordat que, al marge d’aquest nou campionat, l’equip també participarà al Campionat d’Espanya de Supermotard.

L’equip Suzuki Grau Racing es va formar l’any 2004 i actualment compta amb sis pilots: Àngel Grau, Zoe Parra, David Giménez, Òscar Moce, Xavier Albà i Joan Serra. Al llarg dels diferents anys han participat als Campionats de Catalunya i d’Espanya de Supermotard.

Lleida, 13 de febrer de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat