La Diputació de Lleida acull la presentació del projecte del túnel de Salau

ORItunel_salau_003vr_editora_2_6460_0_1

L’Associació Internacional per al Túnel de Salau ha reivindicat un any més la importància de construir aquesta infraestructura que uneixi el Pallars Sobirà i l’Ariege (Occitània), en una comunicació que els organitzadors de la trobada consideren estratègica per a l’impuls econòmic de les comarques lleidatanes.

L’entitat ha presentat aquest divendres a la Diputació de Lleida el projecte de construcció del túnel de Salau, coincidint amb la tradicional pujada al Port de Salau, que se celebrarà el pròxim diumenge 3 d’agost.

L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el president de l’Associació Internacional per al Túnel de Salau, Xavier Bada; la presidenta Liasion France-Espagne, Mireia Pujol, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.

La presentació del projecte coincideix amb la tradicional pujada al Port de Salau, que aquest any arriba a la seva 27a edició. L’ascensió al Port de Salau representa un símbol d’agermanament entre la llengua i la cultura de Catalunya i Occitània.

Lleida, 1 d’agost de 2014
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat