La Diputació de Lleida acull la presentació del Pla Territorial de Salut

ORIpresentacio_pla_salut_territorial_01_editora_2_5136_0_1

El Departament de Salut ha explicat les principals línies d’actuació als diputats de la corporació en el marc de la col·laboració que hi ha entre les dues institucions per coordinar les línies d’ajuts en l’àmbit de la Salut Pública

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació del Pla Territorial de Salut als diputats de la corporació. La presentació ha estat presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i ha anat a càrrec del director dels serveis territorials de Salut a Lleida, Antoni Mateu, i del director de Sectors sanitaris a la Regió sanitària de Lleida, Ramon Piñol.

Des dels serveis territorials de Salut a Lleida han volgut fer aquesta presentació a la Diputació de Lleida en el marc de la col·laboració que hi ha entre la corporació i el Departament de Salut per coordinar les línies d’ajuts en l’àmbit de la Salut Pública.

Durant la presentació han explicat l’estratègia global que el Departament de Salut ha de seguir per guiar la transformació del sistema sanitari al nostre territori i que ha de permetre fer front als nous paradigmes assistencials, econòmics, socials i tecnològics.

Lleida, 22 de febrer de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat