La Diputació de Lleida acull la presentació del llibre “Una mirada al màgic 2010” sobre els èxits esportius del pilot Marc Màrquez

Marc Marquez-2011

ORImarc_marquez-05_editora_2_4880_1

ORImarc_marquez-06_editora_2_4880_2

El llibre recull l’any històric viscut pel motociclisme català i lleidatà amb l’assoliment per part de Marc Màrquez del títol del campionat del Món de 125 centímetres cúbics. El llibre destaca la joventut del pilot cerverí i la seva trajectòria esportiva des de ben petit i els èxits que el van acabar elevant a convertir-se en el millor pilot de la categoria l’any 2010.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació, ha dit, que Marc Marquez representa una sèrie de valors molt importants per la societat. “L’actitud que tenen en Marc i l’Emili a l’entendre això que estan fent, i fer-ho amb els valors que posen damunt de la taula, com l’esforç, el treball, el sacrifici, la il•lusió, i aquesta humanitat i senzillesa amb la que es presenten davant de tothom, és el que dóna més consistència a tot el treball que estan fent”.

Reñé, s’ha felicitat que Màrquez passegi el nom de Lleida per tot el món amb la marca ‘Ara Lleida’ i l’ha esperonat a no defallir en el tram final de la competició “perquè som molts els que estem amb tu cursa rere cursa i creiem en el teu potencial”. La contraportada del llibre conté una foto on es pot veure el logo Visit Lleida.

De la seva banda, Marc Màrquez ha agraït la col•laboració desinteressada de Pérez de Rozas a l’escriure aquest llibre i ha repassat el que queda de calendari fins a disputar la darrera cursa a València. “No vaig començar massa bé la temporada, però ara he recuperat molt bé el ritme de la categoria fins a posar-me segon, a sis punts de Bradl. Ara –ha afegit- queden quatre carreres, quatre finals per a mi i vull estar concentrat en aconseguir uns bons resultats sense cap tipus de pressió, i segur que amb el suport de tothom i l’Ara Lleida m’ajudareu a fer les quatre curses al nivell que he mostrat fins ara”.

Emili Alzamora, ha explicat que Marc Màrquez té un final de campionat molt difícil, amb grans oponents i que tot el que pugui arribar a partir d’ara ja supera les expectatives que havia creat l’equip a l’inici de la competició on es marcaven poder acabar tercers a la nova categoria de Moto2.

Amb anterioritat, el president de la Diputació ha rebut Màrquez i Alzamora al seu despatx, a qui li han lliurat un dels llibres dedicats.

Màrquez ha aconseguit fins el moment guanyar en set curses: Le Mans, Assen, Mugello, Sachsenring, Indianapolis, Misano i Motorland, i ha estat capaç de reduir la diferència que li portava l’encara líder del campionat, l’alemany Stefan Bradl, fins a deixar-la en 6 punts a falta de quatre proves per acabar el campionat.

Les quatre curses que resten per a la finalització de la competició són: Japó (2/10, al circuit de Motegi), Austràlia (16/10 al circuit de Philip Island), Malàisia (23/10, al circuit de Sepang), i València (6/11, al circuit Ricardo Tormo).

Lleida, 22 de setembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat