La Diputació de Lleida acull la presentació del Campionat d’Espanya d’Eslàlom a Ponts

ORIpresentacio_campionat_eslalom_de_catalunya_1_editora_2_5468_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del 20è Campionat d’Espanya d’Eslàlom que se celebrarà els dies 11 i 12 d’agost, i per primera vegada, a Ponts. (Noguera).

L’acte ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Josep Maria Roigé; l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill; el president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts, Josep Maria Caubet, i el vicepresident del Club, Agustí Cucurulls.

El diputat Josep M. Roigé ha explicat que esdeveniments com aquest “posen de manifest la capacitat que té la societat civil i les associacions de poder organitzar esdeveniments d’alta qualitat, amb l’ajuda dels ajuntaments”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill ha destacat l’impacte econòmic que el campionat tindrà per al municipi i per tota la comarca.
El campionat, organitzat pel Club Nàutic Mig Segre de Ponts i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Ponts, comptarà amb la participació d’unes 260 persones procedents de Catalunya, País Basc, Galícia, Aragó, Castella i Lleó, Andalusia, Madrid, Castella-la Manxa i Murcia.

El president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts, Josep Maria Cauet, ha explicat que aquesta és la competició d’eslàlom més important a nivell estatal i ha destacat la participació de la medallista olímpica Maialen Chourraut, i els altres tres palistes que han participat als Jocs Olímpics de Londres, entre d’altres palistes exolímpics.

El campionat se celebrarà entre dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost, al canal d’aigües braves de Ponts recentment construït i hi competiran les categories de cadets, juvenils, sèniors i veterans.

PROGRAMA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA D’ESLÀLOM 11 i 12 D’AGOST

Dissabte dia 11 d’agost:

10:00 h Reunió de caps d’equips
11:00 h Demostració del Recorregut
12:00 h Classificatòria de totes les categories (1 mànega )
17:00 h Eslàlom per equips (1 mànega)
19:00 h Demostració i aprovació del recorregut de les finals.

Diumenge dia 12 d’agost:

09:00 h Semifinal de totes les categories
11:00 h Final de totes les categories
13:30 h Entrega de Medalles

Lleida, 9 d’agost de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat