La Diputació de Lleida acull la presentació del campionat de Catalunya de futbol base femení a Rialp

ORIpresentacio_campionat_futbol_base_femeni_02_editora_2_5426_0_1

ORIpresentacio_campionat_futbol_base_femeni_editora_2_5426_0

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del campionat de Catalunya de futbol base femení, que se celebrarà a Rialp els dies 14 i 15 de juliol.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Rialp i diputat, Gerard Sabarich; el cap de relacions interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; el delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, i el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Lleó.

Durant la seva intervenció, Sabarich ha explicat que el campionat és un premi a la feina ben feta que es ve fent des del municipi. “El torneig ens permetrà continuar treballant perquè Rialp esdevingui el referent turístic esportiu del Pirineu”, ha afegit.

Per la seva banda, Terés ha explicat que aquesta és una bona oportunitat per promocionar l’esport femení i també el territori.

El torneig reuneix els equips classificats per disputar la fase final del campionat de Catalunya de futbol base femení en modalitat de Sub12 i Sub 16. En la modalitat de sub12 competiran la selecció del Bages, la selecció del Baix Llobregat, la d’Osona i la del Penedès-Garraf. En la modalitat Sub 16 els equips classificats són la selecció de Barcelona, la selecció de Girona, la de Lleida i la del Penedès-Garraf.

Durant el campionat s’estrenarà la pilota oficial de la Federació Catalana de Futbol.

Lleida, 12 de juliol de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat