La Diputació de Lleida acull la presentació del “5è Torneig de Benjamins. Memorial Antoni Bosch”

ORIrdp_presentacio_memorial_antoni_bosch_001_editora_2_5524_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació del 5è Torneig de Benjamins. Memorial Antoni Bosch, que tindrà lloc el pròxim 6 d’octubre al camp d’esports municipal d’Artesa de Lleida (Segrià). El torneig està organitzat per l’Escola de Futbol Intercomarcal i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments d’Artesa de Lleida i Puigverd de Lleida (Segrià), Torregrossa (Pla d’Urgell) i Juneda (Garrigues).

La presentació ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas; del president Escola de Futbol Intercomarcal, Mateu Camí, i del vicepresident de l’Escola de Futbol Intercomarcal, Emili Pijuan.

El diputat i alcalde de Juneda, Antoni Villas, ha explicat que aquest torneig és un bon exemple de l’esforç per mantenir i fomentar la pràctica de l’esport entre els més joves.

El torneig es va crear en memòria del desaparegut Antoni Bosch amb l’objectiu de retre homenatge a la figura d’una persona que dedicava bona part del seu temps a entrenar els equips de l’Escola de Futbol Intercomarcal.

En la competició, que es disputa en modalitat de futbol-7 i en categoria de benjamins, hi participaran 10 equips: el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Lleida Esportiu, l’Aem S.E, l’UE Montblanc, l’UD Fraga, el CFJ Mollerussa i l’EF Intercomarcal en les categories A, B i C.

A més, durant tota la jornada s’organitzarà una recollida de fons per l’AFANOC, una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar suport i ajuda a les famílies afectades pel càncer de mama.

L’Escola de Futbol Intercomarcal és una escola de futbol base gestionada per pares i mares voluntaris que ofereix formació a uns 150 nens i nenes d’entre 4 i 18 anys dels municipis de Juneda, Torregrossa, Puigverd de Lleida i Artesa de Lleida. L’objectiu de l’escola és fomentar la pràctica de l’esport i alhora afavorir la relació i el vincle entre els quatre municipis.

Lleida, 2 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat