La Diputació de Lleida acull la presentació de la tercera edició de la Fira de Màgia al Carrer, Montgai Màgic

ORIfira_magia-01_editora_2_4885_0_1

La Sala de Premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la tercera edició de la Fira de Màgia al Carrer de Montgai, Montgai Màgic, que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d’octubre en aquesta població de la Noguera.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; el president de l’Associació de Mags de Lleida, Joan Gomis; el director de la Fira de Màgia, Xavier Pérez, i la regidora de Fires de l’Ajuntament de Montgai, Maria Teresa Boladeres.

La jornada de divendres 30 de setembre estarà dedicada a la màgia solidària amb tallers i actuacions de màgia adreçats específicament al col·lectiu de discapacitats. Durant el matí, les diferents escoles de l’agrupació ALLEM gaudiran d’una xocolatada, d’un taller de màgia amb la Fundació Abracadabra “Mags Solidaris” i d’altres espectacles sorpresa.

Durant les jornades de dissabte i diumenge (la gran novetat de la Fira d’enguany), una cinquantena de mags actuaran als 15 espais que s’habilitaran dins del nucli urbà, com les escales de l’església parroquial, la plaça Major, la plaça del Sitjar, la plaça del Castell, la sala de l’Ateneu o les terrasses dels dos bars de la població.

Montgai Màgic ha convidat mags no professionals que volen demostrar les seves habilitats i donar-se a conèixer, representants artístics que volen descobrir cares noves i també mags professionals.

La Fira de Màgia de Montgai, Montgai Màgic, està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i l’Associació de Mags i il·lusionistes de Lleida (AMIL) i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, del Consell Comarcal de la Noguera i ALLEM.

Lleida, 27 de setembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat