La Diputació de Lleida acull la presentació de la tercera edició de la Copa Catalana Clàssica a Montgai

ORIpresentacio_cursa_motocros_montgai_001_editora_2_5545_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la tercera edició de la Copa Catalana Clàssica que es disputarà el proper 14 d’octubre al circuit de motocròs El Cluet de Montgai (Noguera). Aquesta és una de les activitats que organitza l’Associació Amics del Motocròs de Montgai amb l’objectiu de recuperar aquest històric circuit.

La roda de premsa ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Antoni Villas; l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, i el president de l’Associació de Motocròs de Montgai, Josep Maria Gili.

El diputat de CiU, Antoni Villas, ha destacat la importància de recuperar el circuit de Montgai i les curses que allà es desenvolupaven i l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, ha explicat que entre els anys 1966 i 1986 el circuit El Cluet de Montgai va acollir campionats del món de motocròs de 125cc i d’Europa de 250cc, convertint-se en una de les plataformes més importants de promoció i consolidació de la disciplina d’aquest esport a Catalunya i la resta de l’Estat espanyol.

Fins ara, a la Copa Catalana Clàssica ja s’hi han inscrit una quarantena de pilots de diferents punts de l’estat espanyol. Els interessats en participar a la competició es poden inscriure en una de les següents categories: Històrica (motos d’abans del 1965), Clàssica (entre 1965 i 1975), Evolution (entre 1976 i 1979), Replica GP (entre 1980 i 1983), Twinschok i MX veterans (motos modernes i pilots de més de 40 anys d’edat). S’ha de destacar que aquesta última categoria s’ha inclòs en aquesta tercera edició.

La inscripció a la cursa, que es pot fer a través de correu electrònic a motocrosmontgai@gmail.com.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’homenatge que es retrà a Toni Elias (pare) que va córrer el Mundial quan es disputava en aquesta població de la Noguera. A més, els assistents també podran gaudir d’una exposició de motos clàssiques.

Lleida, 10 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat