La Diputació de Lleida acull la presentació de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt

ORIpresentacio_mostra_de_vins_i_caves_de_proximitat_dagramunt_001_editora_2_5923_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt, que se celebrarà el proper dissabte 1 de juny al Passeig del Sió i al Pont Romànic d’aquest municipi de la comarca de l’Urgell.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; del president de l’Associació Festa, Gastronomia i Cultura, Jordi Figuera, i de l’enòleg Ramon Cerdà.

L’objectiu d’aquesta mostra, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, és posar a l’abast dels visitants les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre, amb una dotzena d’expositors.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha destacat la importància de promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat de les terres lleidatanes, en aquest cas el vi i el cava.

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que la idea d’organitzar la Mostra de Vins i Caves respon a la voluntat de fomentar el dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes i de donar a conèixer els seus vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor. A més, ha indicat que estan treballant en la inclusió d’una part del terme municipal d’Agramunt a la DO Costers del Segre.

A més dels expositors d’empreses i cellers elaboradors de vi, també hi participarà un grup de vuit estands on es podran fer degustacions de productes gastronòmics que acompanyaran la cinquantena de vins i caves presents a la Mostra.

La Mostra de Vins i Caves de Proximitat es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic i natural.

Lleida, 30 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat