La Diputació de Lleida acull la presentació de la Fira del Vi del Vilosell

ORIfira_vi_vilosell_editora_2_6125_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la roda de premsa de presentació de la Fira del Vi del Vilosell, que se celebrarà diumenge, 27 d’octubre en aquest municipi de les Garrigues.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas; l’alcalde en funcions del Vilosell, Josep Maria Tost; les regidores de Cultura i Festes, Maria Rosa Alemany i Marta Lladó, i el regidor d’Obres i Urbanisme, Esports i Medi Ambient, Lluís Francesc Nogué.

L’objectiu de la fira és unir el coneixement del nous vins i cellers del municipi amb la tradició vinícola de la verema tradicional.

Entre les activitats que s’organitzaran durant la jornada destaca la trobada a primera hora del matí a la plaça Sant Sebastià dels veremadors que iniciaran el camí a veremar a l’estil tradicional i la posterior piada i obtenció del primer most de la collita 2013 un cop collida la verema.

Els cellers de la zona també faran diferents activitats i degustacions de vins i els visitants podran visitar diferents parades amb productes artesans i alimentaris.

Lleida, 21 d’octubre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat