La Diputació de Lleida acull la presentació de la Corremarató, una travessia solidària pel Camí de Sant Jaume

ORIpresentacio_corremarato_001_editora_2_5636_0_1

ORIpresentacio_corremarato_002_editora_2_5636_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la Corremarató, un projecte solidari en benefici de la Marató de TV3 que consisteix en una travessia que faran un corredor i dos ciclistes des del Port de la Selva fins a Lleida seguint el camí de Sant Jaume.

L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del president de l’Associació Corremarató, i que farà la cursa corrent, Xavier Guiu Casol; i dels membres de l’Associació Corremarató i que realitzaran el recorregut en bicicleta, Santi Alcàzar Casol, juntament amb el Santi Santamaria Palacios.

L’itinerari s’iniciarà el 10 de desembre al Port de la Selva i finalitzarà el 16 de desembre a Montoliu de Lleida. El recorregut total serà de 415 quilòmetres i es farà en un màxim de 7 etapes.

Els tres esportistes i impulsors de la iniciativa que faran el recorregut són el Xavier Guiu, que el farà a peu, i el Santi Alcazar i el Santi Santamaria, que el faran en bicicleta. A més, comptaran amb un equip de suport format per tres persones.

El president de l’Associació Corremarató, Xavier Guiu, ha explicat que es tracta d’una iniciativa que uneix esport i solidaritat per recaptar fons en benefici de la Marató de TV3, que aquest 2012 està dedicada al càncer.

La Corremarató travessarà gairebé una seixantena de municipis i en cadascun d’ells es muntarà una parada per recollir els donatius d’aquelles persones que hi vulguin col·laborar en la recaptació de fons.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha indicat que la corporació ha donat suport a aquesta iniciativa pel seu caràcter solidari.

Cada 12 euros de donació equivaldrà a l’apadrinament d’1 quilòmetre del recorregut i l’obtenció d’un tapaboques dissenyat especialment per l’ocasió. Els donatius es poden fer a través de la pàgina web www.corremarato.cat, les xarxes socials Facebook i Twitter, així com per transferència bancària i en els diferents punts per on passaran els tres esportistes.

Fins ara, ja han recollit més de 250 donatius dels 830 que volen aconseguir i que corresponen a la suma de quilòmetres del recorregut (415 del corredor i 415 dels ciclistes).

La darrera etapa estarà oberta a tothom i consistirà en una cursa popular d’uns 12 quilòmetres de recorregut, amb sortida des del gimnàs Ekke i arribada al municipi de Montoliu de Lleida.

Lleida, 30 de novembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat