La Diputació de Lleida acull la presentació de la campanya “Jove, descobreix els vins blancs de la DO Costers del Segre”

ORIpresentacio_campanya_vi_blanc_001_vr_editora_2_5631_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la 7a campanya “Jove, descobreix els vins blancs de la DO Costers del Segre”, que es durà terme a diferents locals de Lleida el pròxim 29 de novembre. A la presentació hi han participat el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, i la secretària Tècnica CRDO Costers del Segre, Olga Codina.

La secretària tècnica de la DO Costers del Segre, Olga Codina, ha indicat que la iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, pretén acostar la cultura del vi a la gent jove i que coneguin els vins de la zona.

Per això, els majors de 18 anys podran obtenir tiquets gratuïts que els donaran dret a una “tapa” i una copa de vi en qualsevol dels locals col•laboradors de la campanya durant la jornada del dia 29.

En aquest sentit, el vicepresident primer de la Diputació, Pau Perdices, ha destacat l’encert de la iniciativa, que uneix el consum responsable, el coneixement dels vins de la DO Costers del Segre i la degustació d’una tapa a diferents bars i restaurants de la ciutat de Lleida.

En total, 14 locals de Lleida participen en la iniciativa de la DO Costers del Segre. Els tiquets es podran recollir a les oficines de la DO Costers del Segre. També es repartiran el mateix dia pel campus de Cappont, l’Eix Comercial, la Zona Alta i la Facultat d’Agrònoms.

Lleida, 27 de novembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat