Presentació de la 6a Fira d’Ous d’Euga de la Vall de Lord

Presentació de la Fira d'Ous d'Euga

La fira se celebrarà del 31 d’octubre al 2 de novembre a Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la 6a edició de la Fira d’Ous d’Euga, que se celebrarà del 31 d’octubre al 2 de novembre a Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers. L’acte ha comptat amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill i del responsable de la fira, Jordi Rodriguez.

La Fira d’Ous d’Euga és una fira de carabasses, anomenada així per una rondalla de Jacint Verdaguer. Aquestes carabasses poden arribar a superar els 200 quilograms de pes i el metre d’alçada.

Després de l’èxit d’assistents registrat l’any passat, els organitzadors han decidit mantenir el mateix format de tres dies d’activitats.

El responsable de la fira, Jordi Rodriguez, ha explicat que han rebut peticions per participar a la fira però han limitat el nombre a una seixantena de parades de productes de proximitat i artesania per mantenir el màxim nivell de qualitat del certamen.

Durant la presentació de la fira, la diputada Maria Antònia Pubill, ha indicat que la celebració d’aquest certamen ajuda a donar a conèixer el territori de la Vall de Lord, així com la seva cultura i tradicions.

Durant els tres dies de durada tindran lloc activitats com ara una exposició de carabasses, el 4rt Mercat del pagès, les Olimpíades de pagès, visites guiades, concerts i activitats pels més petits.

Lleida, 28 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat