La Diputació de Lleida acull la presentació de la 6a Cursa “10k Aeroport Alguaire”

La cursa s’organitza el divendres 12 d’octubre amb una distància de 10 km

Paral·lelament, també s’organitzen curses infantils emmarcades en el programa “Aturem l’obesitat infantil”

L’Ajuntament d’Alguaire, l’aeroport d’Alguaire i l’Associació Esportiva EKKE organitzen conjuntament la sisena edició de la cursa “10k Aeroport Alguaire” per al proper divendres 12 d’octubre. Aquesta activitat esportiva s’ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Lleida amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre; del director de l’aeroport d’Alguaire, Antoni Serra; del representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; del tinent-alcalde de l’Ajuntament d’Alguaire, Raúl Delgado; i del director tècnic de la cursa i membre de l’Associació Esportiva EKKE, Kike Borràs.

Aquesta cursa té un recorregut de 10 km i transcorre pel perímetre de l’aeroport d’Alguaire. A diferència de l’any passat, els corredors no podran accedir dins de les seves instal·lacions a causa de l’enlairament dels avions. Els organitzadors pretenen que sigui un esdeveniment esportiu festiu en un entorn diferent però alhora molt atractiu per als corredors, com és l’aeroport.

Així mateix, també s’han organitzat les curses infantils, que s’emmarquen dins del programa “Aturem l’obesitat infantil”, en què col·labora la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de fomentar l’esport i els hàbits saludables entre els nens i nenes.

La cursa destaca també pels premis i els regals que lliuren als participants. En aquest cas, un paquet de figues d’Alguaire de regal als inscrits i el sorteig d’un viatge amb avió a Palma de Mallorca per a dues persones. A més d’altres obsequis, també es regalarà la inscripció a la Mitja Marató de Lleida als guanyadors.

Segons el programa establert, la cursa atlètica s’iniciarà a les 9.30 h i les curses infantils a les 11 h. S’esperen uns 400 corredors en total.

Lleida, 8 d’octubre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat