La Diputació de Lleida acull la presentació de la 4a Fira de Màgia al Carrer “Montgai Màgic”

ORIpresentacio_montgai_magic_001_editora_2_5526_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la 4a edició de la Fira de Màgia al Carrer Montgai Màgic, que tindrà lloc al municipi de la Noguera els dies 5, 6 i 7 d’octubre.

La roda de premsa de presentació ha estat presidida pel diputat de CiU, Marc Escarré, i hi ha participat l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; el president de l’Associació de Mags de Lleida, Joan Gomis, i el director de la Fira de Màgia, Xavier Pérez.

La quarta edició de la Fira de Màgia al Carrer comptarà amb una setantena de mags amateurs que oferiran fins a 53 espectacles de màgia en divuit espais diferents dels carrers de Montgai.

En la seva intervenció, el diputat Marc Escarré ha explicat que aquesta fira ha aconseguit incorporar a la màgia una sensibilitat especial per col•lectius amb discapacitat. Enguany, com a novetat, hi haurà dos intèrprets de llengua dels signes que oferiran aquest servei a mitja dotzena d’espectacles.

A més, se celebrarà el 1r Concurs de Màgia close-up, que es caracteritza per la realització d’espectacles de màgia de proximitat i amb un públic reduït. Per primera vegada també aquest any i amb l’objectiu d’involucrar els il•lusionistes amb la població, alguns veïns de Montgai acullen a casa seva els mags que procedeixen de municipis més allunyats, recuperant així una antiga tradició.

En aquest sentit, l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, ha indicat que cada any incorporen novetats a la fira, amb l’objectiu d’atraure més persones i consolidar el certamen.

Entre les activitats programades, també hi haurà un mercat màgic, tallers de màgia per a nens, la segona edició del Concurs de Màgia General i una sessió de màgia per a persones amb discapacitats, entre d’altres activitats.

Lleida, 3 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat