La Diputació de Lleida acull la presentació de la 13ena edició de la prova de resistència de turismes “4 Hores de Lleida”

ORIpresentacio_prova_automobilistica_4_hores_de_lleida_001_vr_editora_2_5647_0_1

La Diputació de Lleida ha presentat aquest dimarts la 13ena edició de les “4 Hores de Lleida”, una prova de resistència de turismes que es disputarà al circuit de velocitat sobre terra (autocrosss) de Lleida els dies 8 i 9 de desembre.

Aquesta prova, que marca el final de temporada, es caracteritza per l’esportivitat i el bon ambient entre participants i visitants. La competició és per equips, formats per un mínim de 2 pilots i un màxim de 4, i no és puntuable per cap campionat. Una de les característiques de la prova és que poden participar pilots de diferents disciplines.

La roda de premsa ha estat presidida pel vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, i ha comptat amb el secretari tècnic de l’Escuderia Lleida, David Domingo; el vice-president de l’Escuderia Lleida, Francesc Abella; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i el representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joaquim Perisé.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha destacat la importància d’organitzar esdeveniments com aquest que donen a conèixer les comarques lleidatanes més enllà de la demarcació.

Les “4 Hores de Lleida” és una de les principals activitats anuals que organitza l’entitat i compta amb un elevat nombre de participants. En aquesta edició s’han inscrit 21 equips i 52 pilots procedents de diferents punts de Catalunya i la resta de l’Estat.

El secretari tècnic de l’Escuderia Lleida, David Domingo, ha explicat que aquest any han registrat un increment del 10% de pilots procedents de fora de Catalunya. En total, hi participen 34 pilots catalans (un 65%) i 18 de la resta de l’Estat (35%).

Domingo ha indicat que la prova, que s’organitza per fomentar l’automobilisme esportiu, s’ha convertit en un referent català i estatal i compta amb destacats pilots.

A més de l’activitat merament esportiva, els organitzadors han unit esport i solidaritat sumant-se a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer. La recollida de fons es farà a través de donatius i de la venda de vals per la rifa d’una Cistella de Nadal i altres elements.

Lleida, 4 de desembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat