La Diputació de Lleida acull la presentació de Firauto a Balaguer

ORIpresentacio_firauto_balaguer_001_editora_2_5554_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de Firauto a Balaguer, la mostra anual d’automòbils d’ocasió que se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre a la capital de la Noguera.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i del regidor de Promoció Econòmica, Toni Velimelis.

La fira, organitzada pel Patronat Municipal de Promoció i projecció de Balaguer, mostrarà uns 200 vehicles de segona mà en els 4.500 metres quadrats del pavelló d’Inpacsa i en els 1.650 metres quadrats de la zona exterior de davant del pavelló. A més, la fira comptarà amb una àrea, situada al vestíbul del pavelló, amb tot tipus de complements per al vehicle.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha destacat que es tracta d’una fira totalment consolidada, ja que va ser la primera del sector de l’automòbil que es va organitzar a les comarques lleidatanes.

En total hi participaran 20 expositors dels sectors de l’automòbil, dels vehicles industrials, de les autocaravanes, de les plataformes elevadores i d’accessoris per l’automòbil.

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha explicat que aquesta fira pretén ser un monogràfic amb vehicles de gran qualitat, totalment revisats i garantits.

Com en les edicions anteriors, Firauto disposarà d’una ITV mòbil, situada a l’esplanada d’aparcament del Nou Pavelló, per tots els visitants de la fira que vulguin aprofitar per passar la revisió del seu vehicle.

Com cada any, el Club Slot Balaguer col·laborarà amb Firauto en el muntatge de dos circuits gegants, en el pis superior del Pavelló, on tots els nens i nenes que ho desitgin podran participar en els campionats. La fira es complementarà amb una exposició de vehicles d’slot i una altra de motos clàssiques i amb el Mercat de la ganga, amb vehicles amb preus inferiors als 6.000 euros.

Lleida, 17 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat