La Diputació de Lleida acull la conferència “Europa davant els mercats. Present i futur de la zona euro”

ORIgaesco-01_editora_2_4974_0_1

La Sala d’Actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la conferència “Europa davant els mercats. Present i futur de la zona euro”, impartida pel director general de GVC Gaesco Gestió, Jaume Puig. Aquesta conferència s’ha fet amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions del grup financer a Lleida, que també celebra els 15 anys de funcionament a la capital del Segrià.

L’acte ha comptat amb la participació de la tinent d’alcalde de la Paeria, Montse Mínguez; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; la presidenta del grup GVC Gaesco, M. Àngels Vallvé; i el director de GCV Gaesco-Lleida, Josep Maria Riu.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. En la seva intervenció, ha destacat que Gaesco és “una empresa catalana, amb una gran presència i influència a tot l’estat; que, al mateix temps, és una entitat compromesa amb els sectors econòmics i empresarials del nostre país i, en aquest cas concret amb la ciutat de Lleida”.

Durant el seu parlament, Reñé s’ha referit al contingut de la conferència i ha afirmat que “les empreses, les administracions i els ciutadans ens estem movent en unes noves coordenades que ens vénen marcades per una situació econòmica difícil i complicada a tot l’àmbit europeu” i ha afegit que “saber què passa a Europa i què pot passar amb el futur de la Zona Euro, és una proposta interessantíssima”.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat