La Diputació de Lleida acull el lliurament del premi del Test “Saps d’Empresa?”, organitzat per GlobaLleida

ORIlliurament_del_premi_saps_dempresa_001_editora_2_5961_0_1

Una alumna de l’Institut de Sort, Yaiza Ray, ha obtingut la millor puntuació d’entre 250 estudiants del test “Saps d’Empresa?”, que es va organitzar a la fira de F&T

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet entrega aquest dijous del premi corresponent al test “Saps d’Empresa?”, organitzat per GlobalLleida i patrocinat per La Caixa. Aquesta activitat va tenir lloc en el mac de la fira de F&T , dedicada a la Formació Professional i al Treball, i que va acollir la ciutat de Lleida el passat mes d’abril.

La guanyadora ha estat l’alumna de l’Institut de Sort, Yaiza Ray, que ha obtingut la millor puntuació d’entre els 250 participants. El premi l’ha recollit la seva germana, ja que la guanyadora no ha pogut assistir per motius de causa major.

El test plantejava qüestions per tal de saber el nivell de coneixença del món empresarial i de l’emprenedoria dels alumnes. Aquesta activitat també té un segon objectiu, que és posar en marxa mesures de suport a l’emprenedoria, a través de programes formatius que generin la creació, creixement i consolidació de projectes empresarials amb la conseqüent creació de llocs de treball.

Lleida, 20 de juny de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat