La Diputació de Lleida acorda buscar solucions per al territori davant la possible marxa del Doctor Music

El Ple ha acordat celebrar una reunió dilluns vinent en junta de portaveus per tractar aquesta problemàtica

El Ple de la Diputació de Lleida ha acordat celebrar dilluns vinent una reunió amb tots els grups de la corporació per tal de mirar de trobar solucions a la possible marxa del Doctor Music Festival, que s’hauria de celebrar a Escalarre, al Pallars Sobirà, del 12 al 14 de juliol. Així ho ha anunciat la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, durant el Ple ordinari de març, que també ha aprovat per unanimitat una moció sobre la composició de la comissió informativa sobre el cas Boreas.

Ha estat el vicepresident tercer, Gerard Sabarich, l’encarregat de valorar la situació en la qual es troba un projecte que comptava amb la col·laboració econòmica de la corporació amb destinació als municipis que l’acollien i amb el suport de tot el territori. Sabarich ha lamentat aquesta possible marxa i ha encomiat a buscar entre tots propostes i solucions per generar noves activitats que generin riquesa al territori.

Pel que fa a la reunió de dilluns vinent, Rosa Maria Perelló l’ha proposat per posar sobre la taula quina és la situació i per mirar de “trobar possibles solucions” a aquesta problemàtica. Cal recordar que la presidenta també mantindrà de forma imminent una reunió amb els alcaldes de les Valls d’Àneu, un cop hagin celebrat el consell d’alcaldes previst per aquest mateix dijous.

Pel que fa a la comissió del cas Boreas, el Ple ha tirat endavant per unanimitat una moció sobre la composició dels seus membres, en la qual finalment s’acorda la no participació del diputat Joan Reñé. En aquest sentit, la presidenta ha convocat ja per al proper dilluns la reunió de constitució de l’esmentada comissió.
Lleida, 28 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat