La Diputació de Lleida acompanya AREMI en la  commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

DiaParalisiCerebral1

DiaParalisiCerebral2

DiaParalisiCerebral3

DiaParalisiCerebral4

El vicepresident Agustí Jiménez i la diputada Sandra Marco han participat en els actes que l’entitat lleidatana ha organitzat aquest matí a l’Arborètum

Marco reafirma el suport de la Diputació a l’associació i a totes les entitats socials que tenen com a raó de ser ‘donar vida’ a moltes persones i famílies del territori

El vicepresident Agustí Jiménez, acompanyat de la diputada Sandra Marco, han participat en l’acte que l’associació lleidatana AREMI ha organitzat aquest matí a l’Arborètum, per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que tindrà lloc demà divendres 6 d’octubre.

En la seva intervenció, el vicepresident Jiménez ha felicitat l’entitat lleidatana per la gran tasca que està duent a terme amb les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, “perquè treballeu incansablement per garantir els drets de les persones amb paràlisi cerebral, les seves necessitats i també la seva màxima autonomia”.

Per la seva part, Marco ha remarcat el suport imprescindible que AREMI dona a persones amb grans necessitats d’atenció, “defenseu la dignitat i les capacitats d’un col·lectiu moltes vegades invisibilitzat per la nostra societat. Vetlleu per la seva integració social i per la seva salut física i mental”.

És per aquesta raó que la diputada ha afirmat que la Diputació de Lleida està i hi serà sempre “al costat d’AREMI i de totes les entitats socials les quals la seva raó de ser és la de ‘donar vida’ a moltes persones i famílies del nostre territori”.

L’acte també ha comptat amb la participació de Montse Bergés, delegada de la Generalitat a Lleida; José Crespín, subdelegat del govern estatal a la demarcació; Mercè Batlle, presidenta de l’Associació AREMI; Josep Antoni Conesa, director de l’Arborètum – Jardí Botànic de Lleida, i representants de Paeria i Universitat de Lleida.

Un cop finalitzats els parlaments polítics, s’ha llegit un manifest per part d’una mare, una professional i una alumna del centre d’Educació Especial en què s’han reivindicat els drets de totes les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. L’acte ha finalitzat amb la plantada d’un desmai com a simbologia del col·lectiu i de les seves demandes.

Lleida, 5 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat