La Diputació crearà un camí segur i adaptat per a vianants entre l’Institut de la Caparrella i la parada d’autobús

Caparrella_03

Caparrella_01

Caparrella_02

Josep Ramon Fondevilla, diputat responsable de la gestió del complex de la Caparrella, posa de manifest que es renovarà el mobiliari urbà, es crearà un nou pas de vianants i s’adaptaran les voreres per a alumnes que utilitzen cadira de rodes

 

El complex de la Caparrella, propietat de la Diputació, habilitarà un camí segur i adaptat entre la porta de l’Institut de la Caparrella i la parada de l’autobús, el mitjà més utilitzat per l’alumnat per accedir al complex. Aquestes obres de millora es complementen amb la instal·lació d’un ascensor a l’edifici de gestió de la Caparrella.

 

Segons el diputat responsable d’aquest complex, Josep Ramon Fondevilla, aquestes obres són importants i necessàries. En el cas del camí, que utilitzen el miler llarg d’alumnes de l’institut, té com a funció fer més segur el trajecte entre la parada del bus i la instal·lació educativa. Per això, es crea un nou pas de vianants, es renova el terra, es canviarà el mobiliari urbà i s’adaptaran les voreres per facilitar el seu trànsit als alumnes amb mobilitat reduïda que acudeixen a l’institut en cadira de rodes.

 

Per altra banda, la instal·lació de l’ascensor a l’edifici de la Gerència facilitarà el dia a dia a totes aquelles persones que per diferents motius utilitzen els serveis ubicats a les tres plantes de l’edifici, entre els quals hi ha l’Orquestra Julià Carbonell i diferents oficines de gestió.

 

El pressupost invertit en aquest projecte és d’uns 55.000€: 40.000 € en l’ascensor i 15.000 € amb el camí per a vianants entre l’Institut i la parada d’autobús.

 

 

Lleida, 15 de desembre de 2020

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat