La Diputació col·loca una pancarta en blanc a la façana del Palau

pancarta_façana04

La façana del Palau de la Diputació de Lleida llueix una nova pancarta, aquesta en blanc, després que s’hagi hagut de retirar les que hi havia penjades fins ara amb els lemes ‘Llibertat’ i ‘Us volem a casa’, per ordre de la Junta Electoral.

La intenció d’aquesta pancarta en blanc és que la ciutadania ‘llegeixi’ en llibertat el missatge que millor vulgui entendre. Així ho ha expressat el vicepresident quart de la Diputació, Ferran Accensi, després que ell mateix i membres de l’equip de govern hagin retirat les que hi havia i l’hagin substituïda per aquesta.

La Diputació de Lleida ha rebut aquest matí l’ordre de retirada de les pancartes, i tant bon punt s’ha confirmat de forma oficial aquest requeriment s’ha fet el canvi.

En aquest sentit, Accensi ha explicat que l’ordre de la Junta Electoral no els ha agafat per sorpresa, ja que s’esperaven que es produís d’un moment a un altre, i que ja s’havia pensat en la opció de la pancarta en blanc.

Tot i això, ha explicat que el fet que el requeriment hagi arribat en dia de vaga –al qual han donat suport de forma activa els membres de l’equip de govern- i que hi hagi molta gent repartida pel territori durant la jornada seguint la Marxa per la llibertat i els talls de carretera, els ha deixat poc marge de maniobra.

Lleida, 18 d’octubre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat