La Diputació col·labora amb el projecte educatiu solidari a l’Índia de l’IES Josep Vallverdú

RECEPCIÓ_IES_JVALLVERDÚ_1

La institució ha lliurat als representants d’aquesta iniciativa 25 mòbils ja en desús a la corporació per a la seva reutilització com a material escolar a l’Índia

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimarts una representació dels alumnes de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques que estan desenvolupant un projecte per ajudar escolars de l’Índia a millorar el seu aprenentatge de forma digital.

La institució ha lliurat als estudiants 25 mòbils ja en desús a la corporació amb la previsió de reutilitzar-los com a material educatiu a l’escola Sirena Primary School de la Índia amb dificultats per accedir a l’aprenentatge digital.

Els estudiants de les Borges, encapçalats pel professor Francesc Solans, han ideat aquest projecte com a aplicació pràctica dels aprenentatges adquirits a l’assignatura d’informàtica, amb la creació d’una empresa virtual amb pàgina web pròpia (http://catindjove.wixsite.com/catindjove).

L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és ajudar els alumnes d’aquesta escola índia, a través del disseny d’una APP, i la seva instal·lació en dispositius mòbils donats per institucions i particulars de tot el territori.

Lleida, 23 de maig de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat