Col·laborem amb les noves instal·lacions esportives de Rosselló

Camp_Futbol_Rossello

S’ha realitzat una primera actuació on s’ha construït un nou estadi de gespa artificial que gaudiran més de 300 jugadors des de l’escola fins a l’equip amateur

Rosselló ha estrenat aquesta tarda noves instal•lacions esportives. La construcció del nou camp de futbol ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i permetrà que més de 300 jugadors gaudeixin de l’esport en una infraestructura de primer nivell. En aquesta primera actuació s’ha construït el nou terreny de joc de gespa artificial i s’han instal·lat nous vestidors, de moment provisionals, que es finalitzaran en una segona fase prevista per la pròxima temporada.

La presentació s’ha dut a terme aquesta tarda a les noves instal·lacions amb la presència del vicepresident primer de la Diputació, Miquel Padilla; la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, i l’alcalde de Rosselló, Josep Abad.

Padilla ha afirmat que “aquest camp de futbol és una vegada més una mostra de col·laboració entre institucions, en aquest cas entre l’ajuntament, la Diputació i la Generalitat. Des de la Diputació hem cregut que aquesta era una obra molt necessària, donat que el camp de futbol no és tan sols una instal•lació esportiva, sinó que a Rosselló fa una bona funció socialitzadora que va molt més enllà de l’esport. És molt positiu que als municipis del nostre territori hi hagi gent amb empenta al capdavant con regidors i d’altres entitats, en aquest cas el club de futbol, que han fet un gran esforç des de sempre per seguir promovent els hàbits saludables entre els joves”.

L’alcalde Josep Abad ha donat les gràcies “a la directiva del club, perquè han endegat un bon projecte que quan nosaltres vam entrar a l’ajuntament no existia”.

Lleida, 29 de novembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat