La Diputació col·labora amb la ‘Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya’

ORIfoto_guia_natura-1_editora_2_6388_0_1

ORIfoto_guia_natura-3_editora_2_6388_1

Es tracta d’una publicació, amb quasi 600 pàgines i més de 1.500 il·lustracions, per conèixer el medi natural de tot el territori català

La Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida en la seva edició i difusió, vol esdevenir una eina de recolzament per als ja introduïts en el medi natural i un referent per aquells que no tinguin coneixements previs en la matèria.

La presentació d’aquesta edició s’ha dut a terme aquest matí a la sala de premsa de la Diputació, amb la participació del vicepresident primer, Miquel Padilla, acompanyat del president d’IPCENA, Antoni Rodríguez, i del secretari general d’IPCENA i responsable de la direcció de l’obra, Joan Vázquez.

Amb la celebració, demà 5 de juny, del Dia Internacional del Medi Ambient, es presenta una guia amb més de 1.500 il·lustracions, i informació dels principals grups botànics, faunístics, micològics i exemples de restes geològiques i paleontològiques.

Padilla ha destacat que “es tracta d’una edició innovadora, donat que supera per ambició a les anteriors”. De la mateixa manera, el vicepresident primer de la Diputació ha apuntat que “el nostre territori té 14 dels 53 espais naturals de tot Catalunya” i veu que “aquesta eina pot tenir un efecte econòmic molt important per a Lleida, ja que molta gent podrà conèixer molt millor les nostres qualitats naturals”.

Per la seva banda, Vázquez ha explicat que “el més important és que es tracta d’un producte genuí. Abans s’havien fet obres de Lleida, després de Lleida i Osca i ara, després d’un gran treball de tres anys, donem un pas endavant englobant tot Catalunya".

La guia ha comptat amb la co·laboració d’una trentena de professionals, entre redactors, il·lustradors i assessors. En aquesta primera edició se n’han imprès 7.000 exemplars.

Lleida, 4 de juny de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat