La Diputació col·labora amb el Premi de la Segarra en record a Manuel de Pedrolo

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El “7lletres” s’entrega avui a Concabella i la Diputació hi aporta 6.000 euros a través de les línies d’ajut que convoca l’IEI

La Diputació de Lleida col·labora amb 6.000 euros en la convocatòria del premi “7lletres. El premi literari i més coses”, que s’entregarà aquest vespre al Castell de Concabella, a Plans de Sió.

Impulsat per la iniciativa institucional i social de la Segarra, el certamen és també un reconeixement al desaparegut escriptor Manuel de Pedrolo, natural d’aquesta comarca i conegut per obres com “Mecanoscrit del segon origen”.

El premi té una dotació de 7.000 euros i aquest vespre es donarà a conèixer l’obra guanyadora de la vuitena edició, en un acte on assistirà la diputada Josefina Bernades en representació de la Diputació de Lleida. Concretament, es premiarà un recull de set relats de temàtica lliure, que posteriorment serà publicat per l’editorial Pagès editors, tal com especifiquen les bases.

De la mateixa manera que amb “7lletres. El premi literari i més coses”, la Diputació de Lleida col·labora en diferents premis de les comarques de Lleida per tal de dinamitzar la creació literària a les nostres comarques i esperonar la lectura en català. Ho fa a través de la línia d’ajudes que convoca anualment l’IEI i que es pot consultar al web.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat