La Diputació col·labora amb el Campionat Internacional Tradicional Karate-do Federation

ORInavines_i_gombau_presentacio_campionat_de_karate_editora_2_5988_0_1

La sala de premsa de la Diputació ha acollit aquest dilluns la roda de premsa de presentació del 3r Campionat Internacional Tradicional Karate-do Federation, que se celebrarà al pavelló Onze de Setembre de Lleida els dies 6 i 7 de juliol.

A la presentació hi ha participat el diputat Antoni Navinés i el president de l’Associació Esportiva de Karate i Kobudo Tradicional Pirineus i delegat a l’Estat del TFKI, Joan Gombau.

El campionat se celebra sota la tutela de la Traditional Karate-do Federation Internacional (TFKI), amb seu als Estats Units, i per primera vegada a Lleida, i comptarà amb la participació del president de la TFKI i màxim exponent del karate als EUA, el gran mestre Del Saito.

En la seva intervenció, el diputat Antoni Navinés ha destacat que la col·laboració de la Diputació en un campionat que posa èmfasi en la promoció de valors com la humilitat, l’esforç, la disciplina i el compromís.

Per la seva banda, Joan Gombau ha explicat la intenció que l’esdeveniment serveixi d’incentiu per a la pràctica del karate al territori i ha destacat l’espectacularitat del campionat.

El torneig preveu la participació total d’uns 330 participants provinents de diferents països com ara Estats Units, Brasil, Xile, EL Salvador, Japó, Índia, Itàlia, Andorra, Anglaterra, Nova Zelanda, Geòrgia o Argèlia.

També hi participaran un gran nombre de clubs de l’Estat com el de la Seu d’Urgell, Puigcerdà, Llívia, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Saragossa, Madrid, Sevilla, Logronyo, Oviedo o les Illes Balears.

Els participants competiran en diferents categories per edat, pes i nivell.

Lleida, 1 de juliol de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat