La Diputació col·labora amb 16 museus i espais expositius de les terres de Lleida

ORImuseu_diocesa_cessio_marededeu_editora_2_6450_0_1

La Diputació de Lleida aposta per la cultura del territori i des de fa anys manté una línia de suport a tots als museus de les comarques de Lleida. Aquesta col·laboració es porta a terme amb el Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal, el Museu de la Noguera, el Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, el Museu d’Isona, el Museu Comarcal de l’Urgell, el Museu de Cervera, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, el Museu Diocesà i Comarcal de la Seu d’Urgell, el Musèu dera Val d’Aran i el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

Així mateix, també ha col·laborat amb les sales expositives Fundació Josep Guinovart, Patronat d’Arqueologia de Guissona, Fundació Guillem Viladot, llegat Coma Estadella, centre Picasso de Gósol i Fundació Perelló a través de diferents convenis i actuacions puntuals que suposen un pressupost global de 30.000 euros.

En el cas del Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal, la Diputació n’és membre del Consorci. L’aportació anual que hi destinarà a partir d’ara per fer front als problemes de liquiditat del museu és de 320.000 euros.

Lleida, 22 de juliol de 2014
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat