La Diputació cedeix un vehicle al Consell Comarcal del Segrià per facilitar el trasllat de treballadors temporers amb positiu de Covid-19 cap a l’hotel de la ciutat de Lleida

Vehicle cedit

La Diputació de Lleida ha cedit al Consell Comarcal del Segrià un vehicle del seu Parc Mòbil per facilitar el trasllat de treballadors temporers de la campanya de la fruita que hagin de ser atesos fora dels municipis de la comarca on realitzen la seva feina a causa de la Covid-19.

 

Es tracta d’un vehicle de 9 places que permet el trasllat amb les degudes garanties sanitàries d’aquelles persones temporeres que hagin donat positiu del coronavirus i el Departament de Salut aconselli traslladar-les a l’hotel de la ciutat de Lleida on es mantindran aïllats per evitar contagis a les localitats del Segrià on treballen durant la campanya de la fruita.

 

Cal recordar que la Diputació de Lleida, d’acord amb el Departament de Sanitat i la Paeria de Lleida, ha habilitat un hotel a la capital del Segrià on concentrar la població temporera del Baix Segrià que pogués donar positiu de la Covid-19.

 

L’hotel permetrà aïllar correctament les persones positives a la malaltia que podrien ser inici de possibles focus de transmissió en col·lectius específics. Igualment, aquesta instal·lació permetrà acollir persones que, havent estat en contacte amb positius per la malaltia, no disposen d’un allotjament on passar el confinament.

 

 

Lleida, 9 de juny de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat