La Diputació aportarà 128.000 € per a la promoció del territori en fires i salons d’àmbit internacional

La_Portellana

Fruit_Atraction

Obre la convocatòria de subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d’àmbit internacional corresponent a l’anualitat 2020, ajornada degut a la pandèmia sanitària

 

La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria de subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d’àmbit internacional corresponent a l’anualitat 2020 per un valor de 128.000 €, i només resta pendent de la seva publicació al BOP.

 

La convocatòria es publica amb retard degut a la situació de la pandèmia sanitària i vol donar suport a aquelles empreses que van assistir a fires internacionals entre els mesos de gener i març, així com aquelles que puguin participar en algun esdeveniment d’aquest tipus fins a finals d’any.

 

Es tracta d’incentivar la participació d’empreses en aquest tipus d’activitats que se celebrin en territori nacional o a l’estranger, i així ampliar les seves àrees d’influència comercial (s’entendran per fires internacionals les celebrades a l’estranger i, pel que fa a les celebrades a Espanya, les que constin en el calendari oficial de fires establert per la Secretaria d’Estat de Comerç Exterior a l’any 2020).

 

S’hi podran acollir empreses, persones físiques o jurídiques, amb domicili social o centre de treball obert a les comarques de Lleida, i les entitats sense ànim de lucre amb centre de treball a les comarques de Lleida.

 

Seran subvencionables:

 

  • Drets de participació al certamen firal.
  • Lloguer de l’espai a l’entitat firal organitzadora, per a la ubicació de l’estand de l’empresa.
  • Despeses per a la instal·lació de l’estand.
  • Despeses generades per la contractació d’un traductor o intèrpret (màxim un traductor o intèrpret per empresa i fira).

 

Es podran fer dues sol·licituds per beneficiari (o sigui, per a dues fires diferents) i se subvencionarà fins al 30% de l’activitat, amb un màxim de 2.000 € per sol·licitud.

 

 

Lleida, 19 d’octubre de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat