La Diputació, amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Erradicació_violència_04

Erradicació_violència_03

Erradicació_violència_02

En un acte que ha tingut lloc a la plaça de la Paeria de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de les diputades Helena Martínez i Rosa Perelló i els diputats Jordi Verdú i Agustí Jiménez, ha assistit aquest divendres als actes de commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que han tingut lloc a la Plaça de la Paeria.

L’acte ha comptat amb la intervenció de la neurocientífica actualment science manager a la Fundació Catalunya La Pedrera, Mar Fillat, i la lectura de la declaració institucional, a càrrec de la graduada en Educació Social-UdL, i guanyadora del IV Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor Treball de Final de Grau amb perspectiva de gènere de la UdL “Disseny d’intervenció socioeducativa per a dones consumidores”, Anna M. Gallardo, i de l’estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’IES Ronda, Iman El Haddaji.

La commemoració ha finalitzat amb la interpretació musical “Air” Johann Sebastian Bach, a càrrec del duet de flautes integrat per Ona Roure Sendra i Josep Lluís Boix Alberich, del Conservatori Municipal de Música.

Lleida, 25 de novembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat