La Diputació, al costat de la 12a Fira d’Artesania de Castellnou de Seana

Fira Castellnou Seana 2015

Se celebrarà el proper diumenge 8 de febrer al pavelló poliesportiu i hi haurà tallers per als més petits i comptarà amb més de seixanta parades

La Fira d’Artesania de Castellnou de Seana arriba aquest any a la seva 12a edició amb la participació de més d’una seixantena de parades d’artesania que inclouen productes agroalimentaris, articles i complements artesanals.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut els organitzadors de la Fira i ha destacat “que es tracta d’un esdeveniment consolidat en la promoció del territori”. La presentació d’aquest certamen, que s’ha dut a terme a la Diputació, ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas; de l’alcalde de Castellnou de Seana, Jordi Llanes; de la regidora de Cultura, Teresa Simó, i del tinent d’alcalde Andreu Balagué.

Des de les 10.00 fins a les 19.00 hores, a la fira els visitants hi podran trobar productes de ceràmica, porcellana, papereria, fusta, joieria, sabó, cosmètica, coure, espelmes, tèxtil, joguines, vidre i productes gastronòmics, com ara herbes aromàtiques, olis, mel, fruits secs, torró, pa, dolços, vins, embotits, formatges, conserves, bolets i melmelades.

Una de les novetats d’aquest edició és que hi haurà una mostra mes àmplia d’artesans procedents del Pla d’Urgell per tal de “promoure els seus productes i amb l’objectiu de potenciar la nostra comarca”, ha precisat Simó.

Per la seva banda, l’alcalde de Castellnou de Seana, Jordi Llanes, ha convidat tothom a visitar una fira “que s’engloba dins de la Festa Major de la nostra localitat. Hi té cabuda tothom i, com en les edicions anteriors, fem activitats per als més petits, donat que si hi ha nens i nenes sempre és mou un major nombre de persones”.

Les parades d’artesania es complementaran amb diferents activitats paral•leles, que inclouen la inauguració de l’exposició de figures “Eines i estris” de l’artista local Antoni Forns, que mostra una part de la cultura popular, i l’organització de diferents tallers adreçats als més petits, com el Taller Festival del Reciclatge, tallers de joguines amb materials reciclats i el Taller de Maquillatge infantil de Fantasia.

Lleida, 3 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat