La Diputació, al costat d’AFANOC

Reñé a  AFANOC

El president ha assistit aquesta tarda a la inauguració de la nova seu de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics a Lleida i ha destacat “l’admirable tasca que fan, que enriqueix la nostra comunitat”

AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, ha inaugurat aquesta tarda la seva nova seu a Lleida, situada al carrer Quatre Pilans número 7 baixos. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Joan Reñé, que ha destacat que “la nostra presència avui aquí és el compromís més clar de suport i admiració per tota la feina que estan fent des de l’AFANOC”.

Reñé, acompanyat pel diputat Antoni Ponz, ha assegurat que “l’acompanyament que fa l’entitat a totes les famílies que pateixen aquesta malaltia, i més quan es tracta de nens, mereix tot el nostre compromís. Col·laborem amb ells des de fa molts anys i ho continuarem fent perquè aquesta actitud que tenen és el que enriqueix la nostra comunitat”.

L’Associació – formada per familiars i amics de nenes i nens afectats per malalties oncològiques-, fa costat als afectats des del moment del diagnòstic i en el procés de tractament.

El nou espai a Lleida d’AFANOC consta de 112 metres quadrats distribuïts en diferents sales, entre elles, una polivalent, una d’atenció a les famílies dels nens afectats i una sala de jocs. La Diputació hi ha col·laborat econòmicament.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat