Organismes Autònoms

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Promoció Econòmica

Organisme autònom de la Diputació de Lleida que té com a principals objectius contribuir al desenvolupament socioeconòmic de les comarques de Lleida i promoure l’emprenedoria al territori. Director del Patronat de Promoció Econòmica (Promeco): Ramon Boixadera Vinós. Assessora per a la Innovació i la Promoció Econòmica: Teresa Botargues Giron.

CEEILleida. Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) creat l’any 2002 per la Diputació de Lleida amb participació d’altres institucions del territori. Aixopluga iniciatives empresarials en la seva fase inicial i durant tres anys. Actua com a viver d’empreses i té una xarxa per tot el territori de centres homòlegs a escala comarcal.

Xarxa CEI (XLS)

Cultura

L’acció de la Diputació de Lleida en matèria de cultura es realitza a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).  Director: Joan Josep Ardanuy.

Turisme

L’acció de promoció turística de la Diputació de Lleida es realitza a través del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida.

Gestió i recaptació de tributs locals

L’OAGRTL és l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida, que dona servei als municipis tant telemàticament, per Internet, com presencialment, a través de les diverses oficines distribuïdes per totes les comarques del territori. Director: Xavier Monné Gimeno.