- Hora: 12:00
- Lloc: Diputació de Barcelona
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en la trobada de presidències de les diputacions catalanes que tindrà lloc a la Diputació de Barcelona.
Talarn estarà acompanyat de la presidenta de la Diputació de Barcelona i amfitriona, Lluïsa Moret; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.
- Hora: 12:30
- Lloc: Aula Magna. IEI
La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i la directora de l’Associació Art 4 de Balaguer, Montse Cots, presentaran en roda de premsa el 12è Concurs de Cant Líric Germans Pla – Ciutat de Balaguer, que se celebrarà els dies 18 i 19 d’octubre a la capital de la Noguera.
- Hora: 18:00
- Lloc: Aula Magna. IEI
El director de l’IEI, Andreu Vàzquez, assistirà a la conferència del xef del restaurant La Boscana, Joel Castanyé, que ens convida a ‘Redescobrir el que sempre hi havia estat: la fruita en l’alta gastronomia’.
- Hora: 11:00
- Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació
L’alcalde de Torre-serona i vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez; el tècnic de projectes per afrontar el repte demogràfic, encarregat del desenvolupament i execució de projectes transversals com ‘Al poble hi ha de tot’ i de fires i fòrums, Manel Pellisé; el productor de cervesa artesana, Lluís Torrent, i el productor de Vedella Massot, Joan Carles Massot, presentaran la 1a ‘Ferments de la terra’, fira de les begudes fermentades i destil·lades, saludables i de proximitat, que se celebrarà a la pista poliesportiva del municipi de Torre-serona el dia 14 de juny.
- Hora: 19:00
- Lloc: Pati de l'IEI
La vicepresidenta de la Diputació de Lleida i diputada responsable de les Escoles Especials, Rosa Pujol, acompanyada del diputat Fermí Masot, participarà en la inauguració de l’exposició en commemoració del 25è aniversari del trasllat de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida al complex de la Caparrella, que restarà oberta al Pati de l’IEI fins el 29 de juny.
- Hora: 12:00
- Lloc: Sala d’actes de Dinosfera. Coll de Nargó
El diputat Marc Baró, assistirà a l’acte commemoratiu dels 10 anys de la inauguració del Centre Paleomabiental Dinosfera, que tindrà lloc a la sala d’actes de Dinosfera, al municipi de Coll de Nargó.
L’acte comptarà amb una xerrada a càrrec del director el centre, Àngel Galobart, en el marc de la Setmana dels Geoparcs Europeus i la signatura del llibre ‘Catalunya, terra de dinosaures’, a càrrec de l’autor i il·lustrador, Dani Gomez.
- Hora: 08:30
- Lloc: Pista d’atletisme del Sícoris Club
El diputat Jordi Verdú, assistirà a la marató de relleus del Sícoris Club-2n Memorial Manel Ribes, que tindrà lloc a la pista d’atletisme del Sícoris Club amb la participació de 120 atletes.
- Hora: 09:00
- Lloc: INEFC. Compelx de la Caparrella
El diputat de Salut i Esports, Òscar Martínez, participarà en l’acte de graduació de la 13a promoció en CAFE; 7a en CAFE i Fisioteràpia; 7a en Educació Primària i CAFE i 40a promoció del centre, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’INEFC Lleida al complex de la Caparrella.
L’acte comptarà amb la participació del director d’INEF Catalunya, Eduard Inglés i del director de l’INEC Lleida, Xavier Peirau.
- Hora: 18:30
- Lloc: Talarn
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat Marc Baró, inaugurarà la 13a Fira del Vi del Pirineu, que se celebra entre els dies 6 i 8 de juny, amb tastos, maridatges, música i activitats que celebren el vi de muntanya i la cultura del territori.
Joan Talarn estarà acompanyat de l’alcalde del municipi, Àlex García i del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Jordana.
- Hora: 10:30
- Lloc: Pati de l'IEI
La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Sandra Castro, participarà en l’acte de presentació de la marca de vermut de Bell-lloc d’Urgell, ‘Marnuthem’, que tindrà lloc al Pati de l’IEI.
Castro compartirà benvinguda amb el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Palau; el propietari de ‘Marnuthem’, Marc Cuenca, i el periodista i sommelier, Rafa Gimena.