La Cursa i Caminada Solidàries d’Artesa de Lleida proposen un matí d’esport a benefici de La Marató amb el suport de la Diputació

Els organitzadors esperen uns 850 participants en una jornada programada per al diumenge 3 de desembre i que oferirà curses i caminades de 5 i 10 quilòmetres, a més de curses infantils

La Diputació de Lleida ha estat aquest dimecres l’escenari de la presentació de la cinquena edició de la Cursa i Caminada Solidàries d’Artesa de Lleida, que se celebrarà el diumenge 3 de desembre i que inclou curses de 10 i 5 quilòmetres, caminades sobre el mateix recorregut i curses infantils.
L’acte ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós, de les regidores de l’Ajuntament d’Artesa de Lleida, Yolanda Horcajadas i Yolanda García, i de Josep Guimet, membre de la junta de l’Associació Esportiva Superbé.

En la seva intervenció, Eloi Bergós ha comentat que “donar suport a la cursa solidària és una manera de participar en una de les causes de solidaritat més importants del nostre país com és La Marató de TV3”, tot i que també s’ajuda a “promoure i donar a conèixer Artesa de Lleida”.

La cita serà puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni, circuit que aplega el gruix de curses de les comarques lleidatanes i, com ja és tradició, la jornada serà a benefici de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses. La Pista Poliesportiva d’Artesa de Lleida serà el centre d’operacions d’una jornada que començarà a les 9.30 hores, en el cas de les caminades, i a les 10.00 hores, per a les curses.

En ambdós casos, es podrà triar entre dos circuits, de 5 i 10 quilòmetres, i les caminades tindran el mateix recorregut que les curses, per tal de crear més ambient. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, i també zona de pàrquing, com també avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada en finalitzar la caminada i esmorzar per tots els corredors, a més de l’obsequi d’una samarreta tècnica a tots els participants. Es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa fins a 30 minuts del començament, amb un preu de 14 euros.

Un cop s’hagin acabat de donar els premis de les curses, l’Ajuntament d’Artesa de Lleida i l’escola CEIP Els Til·lers organitzaran curses infantils, que seran gratuïtes. Aniran des de la categoria de P-5 fins a la d’aleví i sobre un recorregut adaptat davant de la pista poliesportiva. Aquestes curses començaran a les 12 del matí i les inscripcions es podran fer fins a 15 minuts abans.

Lleida, 22 de novembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat