La Cursa i Caminada Solidària d’Artesa de Lleida per la Marató de TV3 espera superar els 700 participants

Cursa_Artesa_01

Cursa_Artesa_03

Cursa_Artesa_02

Se celebrarà el dia 4 de desembre en les distàncies de 5,5 i 10,5 quilòmetres

 

El vicepresident Antoni Navinés; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Artesa de Lleida i coordinador de la cursa, Marcel Mor, i el representant de l’AE Superbé i dinamitzador de la cursa, Ramon Farré, han participat aquest divendres en la roda de premsa de presentació de la 10a Cursa i Caminada Solidària d’Artesa de Lleida per la Marató de TV3, que se celebrarà el dia 4 de desembre en les distàncies de 5,5 i 10,5 quilòmetres.

 

La cursa, al marge de ser puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dues distàncies, “destaca pel seu caràcter solidari”, segons ha destacat Ramon Farré, atès que des dels seus inicis ha col·laborat amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars, a la qual tornarà a donar la major part de la recaptació, una vegada igualada la despesa pròpia de l’organització de l’esdeveniment. Cada participant aportarà 10 € per inscripció.

 

Segons ha explicat Marcel Mor, “oferim curses sobre 5,5 i 10,5 kilòmetres, i caminades sobre aquestes mateixes distàncies i recorreguts, a més de curses infantils. La sortida i l’arribada estaran ubicades al passeig de Sant Ramon. Les caminades es posaran en marxa a les 9.30 hores, i les curses a les 10.00 hores.

 

Per la seva banda, Antoni Navinés ha volgut destacar que “no és el fet de córrer el més important en aquesta cursa, sinó el motiu pel qual es participa”. Per això, ha encoratjat els organitzadors a seguir mantenint viu aquest esperit solidari.

 

Els organitzadors esperen que hi participin uns 700 persones, entre els 450 de les caminades i 250 de les curses, en una activitat en la qual l’única diferència que hi ha en els circuits de les dues modalitats és el sentit del recorregut, ja que són contraris. La jornada comptarà, a més, amb una seixantena de voluntaris.

 

Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada en finalitzar la caminada i esmorzar per a tots els corredors, a més d’un obsequi de la prova a tots els participants. També hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, per als quals a més s’habilitarà una zona de pàrquing.

 

Per a més informació a: http://www.cursasolidaria.artesalleida.cat/.

 

Lleida, 25 de novembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat